Urmează-ți pasiunea și vei reuși

Caută adânc în sufletul tău oricât este nevoie acele nestemate care așteaptă să fie șlefuite și scoase la lumină pentru a-i lumina și pe alții.

Caută oriunde, 7 ani în Tibet dacă este nevoie, nu sări peste etape și nu te agăța de o idee doar pentru că ai auzit de la alții că merge, că se caută. Dacă prietenului tău i-a mers este pentru că i s-a potrivit lui iar tu nu ești el.

Caută mai ales în tine și ai încredere că vei ști atunci când vei gasi. Ai răbdare… și dacă nu ai va trebui să o cultivi, să o crești, chiar dacă la început va fi dificil cu graba în care ne duce viața.

Învață să privești o piatră cum respiră, o floare cum se bucură de raza soarelui, lasă liniștea să patrundă în trupul și sufletul tău. Respiră, fii atent(ă) la tot ceea ce te înconjoară, observă ce se întâmplă dincolo de aparențe, stai cu tine și înțelege-te. Dă-i vremii timp și va veni și vremea ta.

Meditează. Ieși în natură și ascultă, privește, învață de la toate.

Toate îşi au vremea lor, ca să se cunoască şi să se săvârşească cum se cuvine, trebuind să aştepte creşterea omului la înălţimea lor.” Sf. Maxim Mărturisitorul, Filocalia vol. 3

Toți avem talente sau aptitudini, fiecare este atras de ceva anume, ceva în care se poate pierde și regăsi. Mulți avem multe aptitudini și avem atracție către mai multe lucruri, dar oare ce ne plăcea cel mai mult când eram copii? Este o întrebare ajutătoare…

Dacă tu vei alege să te dedici unui lucru în totalitate, trebuie să fie despre tine, acel ceva ce numai tu știi să faci cel mai bine.

Când vei ajunge să știi ce vrei să faci, Ads este aici pentru a-ți lumina pașii cu experiența și pasiunea noastră pentru antreprenoriat, iar șansele tale să-ți transformi pasiunea în bani și succes sunt maxime.

Hai să facem o lume frumoasă în care oamenii fac exact ceea ce le place, cum le place, când le place!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: