Despre noi

Dezvoltăm afaceri de succes împreună

Suntem o echipă de analiști de afaceri ce iși dorește să sprijine antreprenorii în creșterea inteligentă și durabilă a afacerilor românești pe piața globală.

Cunoaștem bine piața globală și prețuim potențialul antreprenorului român de a aduce valoare prin originalitate și dedicare.

Fiecare proiect este important pentru noi și avem convingerea că împreună putem crește, putem învăța și depăși orice obstacol.

Ne dorim să dezvoltăm inteligent lumea afacerilor mici din România și, pentru că am dobândit cunoștințele și experiența, vrem să te ajutăm și pe tine să reușești pe drumul atât de frumos și de complex al antreprenoriatului.

Succesul pentru noi înseamnă împlinirea muncii dăruite din suflet alături de oameni care cred în viață.

Ne inspiră natura, oamenii, animalele.

Mentorat

Pentru că… nu te învață nimeni să fii antreprenor și ești singur pe acest drum, dorim să-ți fim alături. Știm cum este la început, câte provocări la care nu te așteptai vin. Știm cât de mult contează un sfat competent și o idee bună la momentul potrivit, pentru ca și noi am pornit de la o simplă idee. Îți oferim toată dedicarea noastră pentru ca afacerea ta să înflorească și să-ți aducă bucurii.

Asistență

Te sprijinim să găsești soluțiile pentru rezolvarea obstacolelor de care te-ai lovit. Prin promovarea adecvată a afacerii tale, te putem ajuta să ajungi acolo unde ți-ai propus. Dacă investești inteligent, vei dobândi stabilitate financiară și vei putea să ajungi la succes făcând ceea ce îți place.

Consultanță

Te ajutăm să iei deciziile potrivite obiectivelor tale de creștere. Îți putem oferi, în funcție de necesitățile tale, consultanță de afaceri și pe fonduri europene, project management, digital marketing. Chiar dacă încă nu ai un proiect pentru ideea ta, noi te sprijinim să îl concepi și să-l implementezi. Dacă nu ai banii pentru investiție, noi știm că orice idee cu adevărat bună își va găsi investitorul.

Echipa

Suntem o echipă de tineri antreprenori care își dorește să ajute cât mai mulți antreprenori la început de drum să ajungă la stabilitate financiară atingând succesul în afacerile lor.

Cătălin Dinu – digital & instagram marketing, consultanță financiară, project management

Simona Gheorghe – consultanță de afaceri, project management, managementul calității


Valori
  • Cunoaștem piața
  • Suntem proactivi
  • Fiecare proiect este important pentru noi
  • Iubim oamenii, natura
  • Prețuim potențialul tău

Misiune

Misiunea noastră este să dezvoltăm inteligent lumea afacerilor mici din România, sprijinind oamenii să facă ceea ce le place.

Viziune

Valorificăm unicitatea fiecărei idei și avem încredere în capacitatea antreprenorului român de a construi inteligent orice afacere, cu ajutorul nostru.

Despre noi

Suntem o echipă de analiști de afaceri ce își dorește să sprijine antreprenorii în creșterea inteligentă și durabilă a afacerilor românești pe piața globală.

More About Us

Contact
  • afaceridesucces2020@gmail.com
  • 004 0770933914
  • 004 0772256833

More Ways to Get In Touch

%d bloggers like this: