Despre noi

Dezvoltăm afaceri de succes împreună

Suntem o echipă de antreprenori pasionați de business și sprijinim antreprenorii care își doresc dezvoltarea abilităților de antreprenor, o creștere inteligentă, durabilă a afacerilor.

Cunoaștem piața globală și prețuim potențialul antreprenorului român de a aduce valoare prin originalitate și dedicare. Știm că foarte multe start-up-uri în România eșuează în primii trei ani și suntem determinați să schimbăm asta în experiență și începuturi noi, smart! Cum? Prin educație antreprenorială.

Fiecare proiect este important pentru noi și avem convingerea că împreună putem aduce valoare.

Ne dorim să dezvoltăm inteligent lumea afacerilor mici din România și, pentru că am dobândit cunoștințele și experiența, vrem să te ajutăm și pe tine să reușești pe drumul atât de frumos și de complex al antreprenoriatului.

Succesul pentru noi înseamnă îndeplinirea viziunii. Dacă ai o viziune, dăruire și consecvență, planificând totul pe termen mediu și lung, ajungi la realizări. Sprijinim oameni care vor să muncească, să fie liberi, independenți financiar, să-și împlinească visele. Fiecare vis pornit pe un drum clar, este un succes!

Ne inspiră natura, oamenii, animalele, arta, creativitatea, ideile.

Mentorat

Pentru că… nu te învață nimeni să fii antreprenor și ești singur pe acest drum, dorim să-ți fim alături. Știm cum este la început, câte provocări la care nu te așteptai vin. Știm cât de mult contează un sfat competent și o idee bună la momentul potrivit, pentru ca și noi am pornit de la o simplă idee. Pentru că experiența afacerilor de la 0 pe noi ne-a atras irezistibil, am acumulat experiențe care ne-au fortificat, avem încrederea că te putem ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Îți oferim toată dedicarea noastră pentru ca afacerea ta să înflorească și să-ți aducă bucurii.

Asistență

Te sprijinim să găsești soluțiile pentru rezolvarea obstacolelor de care te-ai lovit. Prin promovarea adecvată a afacerii tale, te putem ajuta să ajungi acolo unde ți-ai propus. Dacă investești inteligent, vei dobândi stabilitate financiară și vei putea să ajungi la succes făcând ceea ce îți place.

Consultanță

Te ajutăm să iei deciziile potrivite obiectivelor tale de creștere. Îți putem oferi, în funcție de necesitățile tale, consultanță de afaceri, consultanță antreprenorială, project management, digital marketing sau mentorat. Chiar dacă încă nu ai un proiect pentru ideea ta, noi te sprijinim să îl concepi și să-l implementezi. Dacă nu ai banii pentru investiție, noi știm că orice idee cu adevărat bună își va găsi calea de a fi realizată.

Echipa

Suntem o echipă de antreprenori pasionați de business, care își dorește să susțină cât mai mulți antreprenori la început de drum să ajungă la stabilitate financiară atingând succesul în afacerile lor.

Cătălin Dinu – digital & instagram marketing / consultanță financiară / marketing content creator / strategie social-media /mentor trading

Simona Gheorghe – consultanță de afaceri / project management / strategie / plan de afacere / business content creator, mentor antreprenoriat


Valori
  • Cunoaștem piața
  • Suntem proactivi
  • Fiecare proiect este important pentru noi
  • Iubim oamenii, natura
  • Prețuim potențialul tău

Misiune

Misiunea noastră este să dezvoltăm inteligent lumea afacerilor mici din România, sprijinind oamenii să facă ceea ce le place.

Viziune

Valorificăm unicitatea fiecărei idei și avem încredere în capacitatea antreprenorului român de a construi inteligent orice afacere, cu ajutorul nostru.

Despre noi

Suntem o echipă de antreprenori care își dorește să ajute cât mai mulți antreprenori la început de drum să ajungă la stabilitate financiară atingând succesul în afacerile lor, prin consultanță antreprenorială și de business.

Contact
  • afaceridesucces2020@gmail.com
  • 004 0770933914 Simona
  • 004 0772256833 Cătălin

%d bloggers like this: