Latest posts

  • Afaceri în pandemie
    9 afaceri lansate de corporații în pandemie Trăim într-o perioadă în care lumea se schimbă, oamenii învață noi comportamente, afacerile trebuie să se reinventeze pentru a rezista pe piață. Așa cum a dovedit-o și succesul unor afaceri lansate în timpul crizei economice din 2008, precum Airbnb, momentele de criză crează noi provocări și noi oportunități. Situația actuală a transformat mediul online în principalaContinue reading “Afaceri în pandemie”
  • Urmează-ți pasiunea și vei reuși
    Caută adânc în sufletul tău oricât este nevoie acele nestemate care așteaptă să fie șlefuite și scoase la lumină pentru a-i lumina și pe alții. Caută oriunde, 7 ani în Tibet dacă este nevoie, nu sări peste etape și nu te agăța de o idee doar pentru că ai auzit de la alții că merge, că se caută. Dacă prietenului tău i-a mersContinue reading “Urmează-ți pasiunea și vei reuși”
  • Pasiunea pentru afaceri
    Pasiunea noastră pentru analiza și dezvoltarea afacerilor a creat Afaceri de succes, un start-up lansat în 2020. Suntem o echipă de analiști de afaceri ce își dorește să sprijine antreprenorii în creșterea inteligentă și durabilă a afacerilor românești pe piața globală. Ne dorim să ajutăm oamenii să facă ceea ce le place, oferind servicii de mentorat, asistență și consultanță de afaceri. Te ajutămContinue reading “Pasiunea pentru afaceri”
%d bloggers like this: